Rednic va decide astazi daca ii va folosi in ultima etapa pe petrecaretii de sambata trecuta, chiar daca acestia au scos pe piata si un filmulet in care canta manele dinamoviste

Dezamagirea din 'Groapa', provocata de iesirea manelisto-bahica a trei dintre jucatori, Torje, Pulhac si Ropotan, nu s-a stins inca, in ciuda incercarilor fotbalistilor vinovati de a se justifica.

Acestia au scos la iveala inca un filmulet de la petrecerea de sambata trecuta, in care canta maneaua 'Vine Borcea cu spartanii', in incercarea de a-i imbuna pe fanii furiosi, dupa ce acestia i-au vazut fredonand un hit dedicat Stelei.

Mircea Rednic continua sa se declare dezamagit de iesirea jucatorilor sai si anunta ca nu a decis inca daca ii va folosi pe acestia in meciul de maine, cu FC Arges, ultimul din acest an pentru 'caini'.

La baza acestei nehotarari stau mai multi factori, chiar daca Dinamo are probleme de efectiv, Lobont si M. Niculae fiind accidenti, iar Izvoranu suspendat.

In primul rand, din cauza problemelor aparute in vestiar, pentru ca 'veterani' gen Danciulescu sau Lobont i-au luat in colimator pe Torje si Ropotan (Pulhac e accidentat), acuzandu-i cu vorbe dure pentru stricarea imaginii clubului.

In al doilea rand, de teama suporterilor, pentru ca sefii lui Dinamo au decis ca la acest meci intrarea in peluze sa se faca pentru doar 1 RON.

Iar cum in cele doua sectoare alte stadionului vin cei mai patimasi fani, care s-au exprimat deja in favoarea excluderii din lot a petrecaretilor, sunt asteptate mesaje ironice, dar si furioase.

De altfel, presedintele CA al clubului, Nicolae Badea, a prevazut asa ceva si nu este exclus ca preturile mici sa fi fost puse si pentru a le da prilej fanilor sa-i pedepseasca pe cheflii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.