Omul de afaceri Gigi Becali nu are de gand sa vanda clubul din Ghencea, asa cum s-a zvonit, atat timp cat se poate alege cu cateva zeci de hectare de teren din baza sportiva si baza hipica a gruparii.

Vestea ca patronul Stelei ar putea vinde clubul pe 80 milioane de euro e o cacealma. Numai terenurile din jurul stadionului valoreaza peste 200 milioane de euro.

Criza financiara a inceput sa-i puna pe patronii din fotbal in dificultate. 'Multi vor da faliment in Liga I', a declarat recent Vasile Turcu pentru 'Adevarul'.

Chiar si Gigi Becali a ajuns sa imprumute bani de la Cosmin Olaroiu, fostul sau angajat, pentru a putea efectua platile urgent. De aceea, zvonul ca Becali este gata sa vanda clubul pentru 80 milioane de euro a parut veridic.

A aparut chiar si un cumparator, vesnicul interesat de Steaua, Nati Meir. 'Iau eu Steaua. Dar nu pe 80 de milioane, ca este criza. Ii dau 30 chiar acum. Dar cred ca e o manevra.

Eu am facut o oferta pentru Steaua mai de mult si, desi Gigi a zis ca vinde, mi-a ras in nas. Cica nu da echipa la straini. Eu cred ca nu o da deloc', a declarat Nati, care a mai vrut sa cumpere Steaua acum trei sezoane.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.