Fostul international Cornel Dinu a vorbit joi, la lansarea cartii "Jucand cu destinul", despre proiectele sale de viitor, marturisind ca doreste sa scoata pe piata si volumul 3 din romanul sau autobiografic

"Acesta carte reprezinta o perioada din viata mea in care a revenit utopia dictaturii, iar acea pereche (n.r. sotii Nicolae si Elena Ceausescu) s-a impus si in fotbal. Stiam intotdeauna ca voi duce o lupta cu destinul, iar generatia mea s-a nascut in frica si acum se termina in deznadejde. Sper ca Dumnezeu sa imi dea putere sa scriu si a treia carte din acest roman autobiografic. Trebuie sa ne intoarcem la credinta si doar daca ne vom iubi intre noi vom fi mai buni in continuare", a declarat Cornel Dinu, citat de NewsIn.

Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a spus ca volumul lansat de Cornel Dinu poate fi o sursa de inpiratie pentru multi sportivi de performanta, care ar putea sa il ia ca exemplu pe fostul jucator din Stefan cel Mare. "Dorinta lui Cornel Dinu de a reusi pe toate planurile poate fi un model, dar pe care putini il pot reproduce integral. E bine sa te inspiri din Cornel Dinu, nu sa il copiezi, pentru ca el nu poate fi clonat", a spus Badea, care a fost completat de seful Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior: "Este o carte a unui om puternic, care a incercat sa introduca in vremuri grele ideea de profesionalism".

Lansarea volumului 2 al romanului autobiografic al lui Cornel Dinu, intitulat "Jucand cu destinul", a avut loc, joi, la sala de trofee din sediul clubului Dinamo. La acest eveniment au participat, printre altii, presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, presedintele executiv al dinamovistilor, Cristian Borcea, unul dintre liderii galeriei, Mihnea Ionescu, dar si fostii jucatori: Angelo Niculescu, Costel Orac, Dumitru Moraru sau Gheorghe Multescu.

Cornel Dinu si-a mai prezentat acest volum si in cadrul Targului de carte Gaudeamus, care s-a incheiat duminica. Primul volum din romanul scris de Cornel Dinu se intituleaza "Zambind din iarba", iar fostul jucator a promis ca va mai scrie si un al treilea volum, ultimul din aceasta serie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.