Mijlocasul formatiei italiene Rimini, Sorin Paraschiv, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca fostul sau coleg de la Steaua, Nicolae Dica, ar face un pas important in cariera sa fotbalistica daca oficialii lui CFR vor ajunge la un acord cu conducerea gruparii Catania pentru transferul sau

"Stiu ca Nicolae o sa plece de la Catania, iar daca va ajunge la un acord cu CFR Cluj va fi foarte bine pentru el din punct de vedere fotbalistic. Dica are o mare sete de fotbal, mai ales ca la Catania nu prea a jucat. Nu stiu ce s-a intamplat cu Nicolae, de ce nu prea a fost folosit. Inainte sa vina in Italia m-am interesat care sunt conditiile la Catania si am avut referinte bune. Chiar nu inteleg situatia lui Dica la Catania, mai ales ca Walter Zenga l-a vrut atat de mult, iar daca l-a dorit la echipa trebuia sa insiste cu el, nu sa nu-l mai foloseasca dupa un meci mai putin reusit. Ceva s-a produs intre cei doi, un scurtcicuit...", a spus Sorin Paraschiv.

Mijlocasul formatiei Catania, Nicolae Dica, a declarat miercuri, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca a purtat negocieri cu oficialii lui CFR Cluj pentru un transfer al sau in Gruia, fapt confirmat si de impresarul sau, Victor Becali.

Fostul coleg al lui Nicolae Dica la Steaua a precizat ca i-a dat acestuia toate sfaturile necesare pentru a se acomoda la rigorile fotbalului din Peninsula: "I-am dat toate sfaturile necesare, i-am spus ce trebuie sa faca pentru a se acomoda. Probabil si el trebuia sa traga mai mult de el, insa e greu sa faci asta daca nu joci, te debusolezi, cedezi psihic. Si mie, atunci cand am venit la Rimini, mi-a fost greu, dar antrenorul m-a fortat mereu, m-a introdus sa joc, si pana la urma am dat randamentul asteptat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.