"Stiu ca Nicolae o sa plece de la Catania, iar daca va ajunge la un acord cu CFR Cluj va fi foarte bine pentru el din punct de vedere fotbalistic. Dica are o mare sete de fotbal, mai ales ca la Catania nu prea a jucat. Nu stiu ce s-a intamplat cu Nicolae, de ce nu prea a fost folosit. Inainte sa vina in Italia m-am interesat care sunt conditiile la Catania si am avut referinte bune. Chiar nu inteleg situatia lui Dica la Catania, mai ales ca Walter Zenga l-a vrut atat de mult, iar daca l-a dorit la echipa trebuia sa insiste cu el, nu sa nu-l mai foloseasca dupa un meci mai putin reusit. Ceva s-a produs intre cei doi, un scurtcicuit...", a spus Sorin Paraschiv.

Mijlocasul formatiei Catania, Nicolae Dica, a declarat miercuri, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca a purtat negocieri cu oficialii lui CFR Cluj pentru un transfer al sau in Gruia, fapt confirmat si de impresarul sau, Victor Becali.

Fostul coleg al lui Nicolae Dica la Steaua a precizat ca i-a dat acestuia toate sfaturile necesare pentru a se acomoda la rigorile fotbalului din Peninsula: "I-am dat toate sfaturile necesare, i-am spus ce trebuie sa faca pentru a se acomoda. Probabil si el trebuia sa traga mai mult de el, insa e greu sa faci asta daca nu joci, te debusolezi, cedezi psihic. Si mie, atunci cand am venit la Rimini, mi-a fost greu, dar antrenorul m-a fortat mereu, m-a introdus sa joc, si pana la urma am dat randamentul asteptat".