Antrenorul formatiei engleze Chelsea Londra, Luiz Felipe Scolari, a afirmat ca este dispus sa plece de la echipa inapoi in Brazilia in cazul in care nu reuseste sa se califice in optimile competitiei, informeaza NewsIn

Chelsea a remizat cu Bordeaux, scor 1-1, iar in ultimul meci din grupa va intalni pe CFR Cluj, echipa care a fost eliminata din cupele europene dupa infrangerea cu AS Roma. "Trebuie sa castigam meciul de pe teren propriu. Cred ca daca echipa mea nu are capacitatea sa invinga pe Cluj pe teren propriu, mai bine ma intorc acasa in Brazilia", a afirmat tehnicianul lui Chelsea.

El s-a aratat nemultumit ca echipa sa a primit prea usor golul egalizator la Bordeaux si nu a profitat de ocaziile pe care le-a avut. "Am ratat de doua ori sansa de a ne califica. Am pierdut cu 1-3 cu Roma, iar acum nu am castigat acest meci. Trebuie sa ne gandim la acest lucru si sa discutam de ce s-a intamplat asa ceva. Calificarea este acum in mainile noastre, dar avem nevoie de cele trei puncte. Cred ca avand la dispozitie acesti jucatori avem 75% sanse sa invingem pe Cluj", a adaugat Scolari.

"Am fost egalati pentru ca fotbalistii mei au fost relaxati, au gresit. Stiau cine pe cine trebuie sa marcheze, dar am comis o greseala", a mai spus acesta, care a adaugat ca nu a discutat nimic cu Didier Drogba despre un eventual transfer al atacantului la Inter Milano.

Bordeaux si Chelseau au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din penultima etapa a Grupei A din Liga Campionilor, iar ambele echipe au sanse sa se califice in optimile competitiei, la fel ca si AS Roma, care a invins pe CFR Cluj cu 3-1.

Clasament: 1. AS Roma 9p, 2. Chelsea 8p, 3. Bordeaux 7p, 4. CFR Cluj 4p.
Ultima etapa este programata la 9 decembrie: Chelsea-CFR si AS Roma-Bordeaux


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.