Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat joi, agentiei NewsIn, ca pozitia modesta in clasament a echipei, locul 8, il face sa creada ca giulestenii nu mai au sanse sa castige campionatul in acest sezon

"Cu parere de rau cred ca Rapidul nu mai are sase la titlu in acest sezon. Cand spun asta ma bazez pe pozitia din clasament si nu prea mai vad vreo speranta", a spus Copos, care a precizat ca nu el va lua o decizie in privinta unei eventuale demiteri a antrenorului Jose Peseiro, ci Fathi Taher si Consiliul de Administratie: "Nu vorbesc despre demiterea lui Peseiro, pentru ca sunt numai neadevaruri scrise pe subiectul asta. Nu decid eu despre acest lucru, ci domnul Taher si Consiliul de Administratie. Eu nu am mai luat o decizie la club din martie 2008. Vorbesc in continuare cu domnul Taher, eu inca il astept, dar vad ca nu mai vine. Nu trebuie sa-l condamnam pe domnul Taher, pentru ca el a bagat foarte multi bani si a avut intentii bune".

Actionarul majoritar de la Rapid le ia apararea jucatorilor Vladimir Bozovic si Pierre Boya in conflictul pe care acestia il au cu tehnicianul Jose Peseiro: "Am mare incredere in cei doi. Am crezut si voi crede mereu in ei, cu intelepciune si pedagogie se pot rezolva lucrurile in vestiar. Eu il cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu care a stiut mereu sa-l tina in frau pe Danut Lupu, unul dintre cele mai mari talente ale fotbalului romanesc, care avea si el astfel de probleme".

Rapid va intalni pe Poli Iasi in deplasare, sambata, de la ora 16:00. Echipa giulesteana se afla pe locul 8 in clasament, cu 25 de puncte, la 9 puncte de liderul din Liga I, Unirea Urziceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.