Presedintele formatiei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat joi, agentiei NewsIn, ca elevii lui Trombetta vor aborda cu determinare si onoare ultimul meci in Grupa A, cu Chelsea, chiar daca au ratat orice sansa de a se califica in primavara europeana.
"Chelsea va juca meciul calificarii in optimile Ligii cu noi. Pentru CFR, partida inseamna o onoare de aparat, dar si imbunatatirea moralului in cazul unei evolutii bune. Vom incerca sa jucam fotbal si acolo, pentru ca indiferent de adversar s-a vazut ca CFR are posesie buna si isi creeaza cu usurinta actiuni de atac", a spus Iuliu Muresan.

Acesta a marturisit ca i-ar placea sa produca un soc la Chelsea in eventualitatea unui esec contra ardelenilor: "Putem scrie o pagina de istorie daca, din cauza noastra, Chelsea va pierde calificarea in optimi. Nu ascund ca mi-ar placea ca Scolari sa-si dea demisia daca nu castiga cu noi, si astfel sa producem un dezechilibru gruparii londoneze".

Oficialul clujenilor s-a referit apoi la parcursul european pe care CFR l-a avut la prima sa participare in Liga Campionilor: "Sunt multumit de evolutia echipei in cea mai grea grupa din aceasta editie a Ligii Campionilor. Participarea in aceasta competitie a fost foarte importanta pentru noi, o sa ne foloseasca la anul. Mai avem nevoie de cativa jucatori de valoare, dar ce ne lipseste cel mai mult este experienta in Liga. Deocamdata, s-a vazut ca echipa nu este la nivelul lui AS Roma. Inainte de meci il intrebam pe Trombetta cine e cel mai periculos jucator al lor dupa Totti, pentru ca nu stiam. Mi-a spus ca Brighi este al doilea, iar acum stiu cine este acest Brighi".

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a fost eliminata din cupele europene dupa ce a pierdut miercuri, pe teren propriu, cu AS Roma, scor 1-3, in etapa a 5-a a Grupei A a Ligii Campionilor, deoarece se afla la 3 puncte distanta de ocupanta locului 3, Girondins Bordeaux.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.