Marian Iancu, patronul lui FC Timisoara, s-a specializat in a da 'tepe' omologilor din Capitala.

Daca ciferele vehiculate in cazul transferurilor au fost cele reale, in ultimii doi ani, el a castigat peste 6 milioane de euro din vanzarile de jucatori.

Trei dintre acestia au ajuns la Steaua, dar au jucat rar, din cauza problemelor medicale. Doi au fost luati de Dinamo, unde nu au impresionat, ci din contra.

'Eu nu pot sa prevad accidentarile jucatorilor sau viitoarele evolutii ale acestora. Atunci cand au plecat, ei erau fotbalisti importanti pentru Timisoara', a declarat Marian Iancu.

Conform principiului 'nu este prost cel care vinde, ci cel care cumpara', vina pentru plasele luate le apartine in exclusivitate stelistilor si dinamovistilor.

Cu cine s-a pacalit Steaua

Ifeanyi Emeghara, fundasul stanga nigerian transferat de Steaua in schimbul a 1,2 milioane de euro, nu a apucat sa joace niciun meci in acest sezon. De altfel, de la transferul din iunie 2007, Emeghara a evoluat de putine ori pentru ros-albastri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.