Fanii Stelei se tin de cuvnt si au inceput sa creeze mari probleme clubului pe care pretind ca il iubesc.

La Munchen au fost aprinse torte, lucru ce va atrage o amenda drastica. Urmatorul pas il reprezinta scandarile rasiste care vor atrage automat suspendarea terenului din Ghencea. Toate acestea numai pentru ca Gigi Becali sa plece din Ghencea.

Scandalul dintre suporteri si Gigi Becali incepe sa creeze probleme Stelei si pe plan international. Asa cum au promis, fanii Stelei au aprins cateva torte la München, la meciul cu Bayern, scor 0-3, fapt ce va atrage automat o amenda de aproximativ 100.000 de franci elvetieni de la Comisia de Disciplina a UEFA.

Lucrurile nu se vor opri insa aici.

Din fericire, aprinderea tortelor nu a fost urmata de alte incidente cu fanii Stelei, care au scandat tot timpul împotriva finantatorului Gigi Becali. Urmatoarea tinta, pe plan extern, o reprezinta meciul cu Fiorentina, decisiv pentru calificarea in primavara europeana a Cupei UEFA, unde controalele corporale stricte nu vor putea impiedica scandarile rasiste.

Cum UEFA este foarte drastica in ceea ce priveste acest lucru, suspendarea stadionului din Ghencea pare iminenta. 'Nici o metoda nu-i de evitat pentru a cauza disparitia acestui personaj care aduce numai prejudicii Stelei.

Trebuie sa luptam prin toate metodele, inclusiv cele neortodoxe, pentru a-l determina sa plece din Ghencea', a declarat un suporter stelist, care a fost pe Alianz Arena.

Partida de pe 1 decembrie cu Unirea Urziceni este una cu un grad mare de risc, fiind prima care se disputa in Ghencea dupa scandalul dintre suporteri si firma de paza a lui Catalin Zmarandescu, de la meciul cu FC Timisoara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.