Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, la sosirea echipei de la Munchen, ca jucatorii sai au facut un meci foarte slab cu Bayern, dar sustine ca gruparea din Ghencea trebuie sa treaca foarte repede peste pasa proasta in care se afla

"Nu poate sa imi treaca atat de usor supararea dupa aceasta infrangere. Nu am fost multumit de jocul echipei, dar suntem obligati sa trecem peste aceasta perioada cat mai repede. Mai avem doua jocuri in acest an pe care vrem sa le castigam si trebuie sa ne revenim la normal. Deocamdata ne gandim doar la jocul cu Unirea Urziceni", a declarat Dorinel Munteanu pe aeroportul Henri Coanda, dupa care a adaugat ca in perioada de iarna vor fi adusi jucatori noi la Steaua, dar nu a apucat sa stea de vorba cu patronul Gigi Becali despre acest aspect.

Tehnicianul formatiei ros-albastre a vorbit si despre atitudinea suporterilor stelisti prezenti la Munchen, care au aprins torte la partida de pe Allianz Arena. " Sunt putin dezamagit de atitudinea suporterilor pentru ca echipa nu merita o reactie de genul acesta din partea fanilor. Daca sunt suporteri adevarati trebuie sa ia in calcul si momentele mai putin bune".

Fotbalistii echipei Steaua sunt in silentio stampa dupa meciul cu Universitatea Craiova din Liga I, astfel ca nu au acordat declaratii presei la sosirea de la Munchen. Atunci cand delegatia Stelei a terminat formalitatie si se indrepta spre aurocar, cativa oameni aflati in aeroportul Henri Coanda, printre care se aflau si 3 suporteri stelisti purtand fulare ale echipei, i-au aplaudat ironic pe fotbalisti pentru "succesul" din partida cu Bayern Munchen. Mai mult, antrenorul Dorinel Munteanu a intrat si el in colimatorul persoanelor din aeroport, care i-au spus: "Nu-i nimic Dorinele, nu-i nimic. Lasa ca ne revenim noi intr-o zi".

Steaua a pierdut marti partida cu Bayern Munchen, scor 0-3, iar in celalalt meci al Grupei F, dintre Fiorentina si Olympique Lyon, francezii s-au impus cu scorul de 2-1. In ultima etapa, ce se va disputa pe 10 decembrie, vor avea loc partidele Olympique Lyon-Bayern Munchen si Steaua-Fiorentina.

Clasamentul Grupei F: 1. Olympique Lyon 11p (12-7), 2. Bayern Munchen 11p (9-2), 3. Fiorentina 3p, 4. Steaua 1p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.