Fundasul Stelei, Sorin Ghionea, a declarat dupa meciul cu Bayern Munchen, ca echipa sa nu poate trece de nivelul la care se afla in acest moment, dar spera ca jucatorii sa se mobilizeze si sa treaca de Fiorentina in ultimul meci din Grupa F, informeaza site-ul oficial al ros-albastrilor

"Am intalnit o echipa foarte puternica si se pare ca nu putem depasi nivelul la care ne aflam in acest moment, dar speram sa trecem de Fiorentina si sa mergem in Cupa UEFA. Sansa si ghinionul fac parte din joc, iar in meciul cu nemtii am avut cateva ocazii pe care nu le-am fructificat si, din cauza unor greseli, am primit golurile si am pierdut. Am inceput destul de bine partea a doua, dar in cateva minute s-a naruit tot", a declarat Sorin Ghionea.

Fotbalistul gruparii din Ghencea a adaugat ca Fiorentina este o echipa puternica, dar spune ca echipa sa poate invinge, mai ales ca joaca pe teren prorpiu. "Va trebui sa muncim foarte mult. Avand in vedere rezultatele din grupa, putem spune ca italienii sunt de acelasi nivel ca si noi. Avem o sansa sa ii batem la Bucuresti si sper din tot sufletul sa o facem. E mai mare presiunea pentru noi decat pentru Fiorentina, pentru ca ei au doua variante la dispzitie. Vreau sa mergem in Cupa UEFA", a conchis Ghionea.

Fotbalistii Stelei se afla in silenzio stampa dupa meciul cu Universitatea Craiova din Liga I, astfel ca ei nu au acordat declaratii presei nici inainte de meci, dar nici dupa terminarea acestuia. Sorin Ghionea este singurul jucator care a vorbit despre acest joc, prin intermediul site-ului oficial.

Steaua a pierdut marti partida cu Bayern Munchen, scor 0-3, iar in celalalt meci al Grupei F, dintre Fiorentina si Olympique Lyon, francezii s-au impus cu scorul de 2-1. In ultima etapa vor avea loc partidele Olympique Lyon-Bayern Munchen si Steaua-Fiorentina.

Formatia pregatita de Dorinel Munteanu are doar varianta victoriei in meciul de pe teren propriu cu Fiorentina, programat la 10 decembrie, pentru a obtine calificarea in Cupa UEFA.

Clasamentul Grupei F: 1. Olympique Lyon 11p (12-7), 2. Bayern Munchen 11p (9-2), 3. Fiorentina 3p, 4. Steaua 1p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.