Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a declarat miercuri pentru NewsIn ca Steaua a pierdut categoric duelul cu echipa pregatita de Jurgen Klinsmann, dar formatia din Ghencea pastreaza inca sanse de calificare in primavara europeana

"Steaua a pierdut fara drept de apel. Adversarul a fost prea puternic, i-au prins pe nemti si intr-o forma foarte buna. Valoric, asta e diferenta dintre cele doua echipe", a spus Piturca, select ionerul adaugand ca echipa din Ghencea inca se mai poate califica in Cupa UEFA.

"Sanse mai au, practic, Steaua a demonstrat in deplasare cu Fiorentina ca poate obtine un rezultat mare. Cu o concentrare foarte mare si cu o organizare buna a jocului poate trece de Fiorentina. Daca vor invinge Unirea, pentru ca exista o diferenta de valoare intre cele doua echipe, ei isi vor reveni si se pot califica".

Selectionerul a declarat ca nu Dorinel Munteanu este de vina pentru rezultatele din ultima vreme ale Stelei, iar tehnicianul stelist are nevoie de doua, trei luni pentru a putea cunoaste echipa si a avea rezultate dorite in Ghencea: "Nu cred ca Dorinel are vreo vina pentru ce se intampla acum la Steaua. Si la Rapid a fost o criza de rezultate pe care acum au depasit-o. Nu stiu ce ar fi putut face el acum la Steaua, are nevoie de o perioada de timp ca sa poate evalua foarte bine lotul echipei si pentru a incepe sa aiba rezultate. Din primavara se va vedea mana lui Dorinel la Steaua".

Steaua a pierdut marti partida cu Bayern Munchen, scor 0-3, iar in celalalt meci al Grupei F, dintre Fiorentina si Olympique Lyon, francezii s-au impus cu scorul de 2-1.

In ultima etapa, ce se va disputa pe 10 decembrie, vor avea loc partidele Olympique Lyon-Bayern Munchen si Steaua-Fiorentina.

Clasamentul Grupei F: 1. Olympique Lyon 11p (12-7), 2. Bayern Munchen 11p (9-2), 3. Fiorentina 3p, 4. Steaua 1p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.