Antrenorul Razvan Lucescu a declarat inaintea antrenamentului de ieri dimineata ca Rapid a pierdut puncte in acest retur de campionat deoarece a jucat corect. "Ii respect pe cei de la Dinamo, si ei muncesc la fel ca si noi, dar, dupa cum am mai spus, mi s-a parut dubioasa motivatia celor de la Apulum in meciul de miercuri, in comparatie cu felul in care au jucat cu noi sau cu Steaua. Noi am pierdut puncte unde nu ne-am fi asteptat", a explicat tehnicianul.

Lucescu este de parere ca antrenorul Walter Zenga nu a fost tratat corect de conducerea FC Steaua. "Zenga a facut lucruri frumoase si merita tot respectul nostru. Lupta noastra pentru titlu ramane aceeasi. Cat despre ei, se poate ca schimbarea antrenorului sa fie pozitiva, dar se poate sa fie si negativa", a precizat Lucescu.

In opinia antrenorului formatiei giulestene, echipa Steaua este in continuare favorita la castigarea campionatului: "Acolo unde nu e liniste se pot intampla surprize neplacute, se poate ca Steaua sa nu prinda nici loc in cupele europene. Daca Dinamo castiga tot si noi la fel, atunci sigur vom juca in cupele europene".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.