Presa de miercuri din Germania scrie ca formatia Bayern Munchen a obtinut un rezultat normal in fata Stelei, o echipa aflata in plina criza, iar acum formatia pregatita de Klinsmann se poate gandi linistita la optimile Ligii Campionilor

Mijlocasul francez Franck Ribery a fost considerat cel mai bun jucator de pe teren, iar germanii noteaza ca Bayern poate juca pentru a face spectacol in ultimul meci al Grupei F, contra lui Lyon, ambele echipe fiind deja calificate in optimile competitiei. "Felicitari, Klinsi! Bayern s-a calificat si in meciul cu Lyon va juca doar pentru a obtine primul loc in grupa. Bayern a jucat foarte bine, iar Ribery a vrajit Europa, mai ales cu ghetele sale roz. Felicitari, Franck Ribery! Felicitari, Luca Toni! Italianul a reusit primul sau gol in Liga Campionilor", scrie NewsIn.

Sursa citata scrie ca Ribery si Klose au fost cei mai buni jucatori de pe teren, urmati de Van Bommel si Oddo, in timp ce restul fotbalistilor bavarezi au primit aceeasi nota. Jurnalistii germani au considerat ca cel mai bun jucator al Stelei a fost Radoi, in timp ce Moreno, Stancu, Goian, Semedo si Golanski au avut cea slaba evolutie.

"Victorie usoara a lui Bayern in fata unui adversar slab. Gazdele au avut multe ocazii de gol, dar victoria meritata le este de ajuns pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor. Toni a avut trei ocazii in primele zece minute, dar dupa inca zece minute Bayern a scazut ritmul, iar Steaua a atacat mai mult, Radoi avand un sut periculos in minutul 24. La pauza, presedintele Franz Beckenbauer a criticat jocul echipei, care nu a reusit sa marcheze, in ciuda ocaziilor. Bayern a preluat initiativa pe teren si pana la urma au venit si golurile, iar acum are 12 meciuri consecutive fara infrangere", scrie Spiegel Online.

Publicatia Kicker noteaza ca Bayern a obtinut o victorie meritata in fata Stelei, o echipa care nu a reusit sa puna in pericol poarta gazdelor, ci doar a prins putin curaj dupa ce Bayern s-a retras putin dupa startul in forta.

Steaua a pierdut marti partida cu Bayern Munchen, scor 0-3, iar in celalalt meci al Grupei F, dintre Fiorentina si Olympique Lyon, francezii s-au impus cu scorul de 2-1. In ultima etapa, ce se va disputa pe 19 decembrie, vor avea loc partidele Olympique Lyon-Bayern Munchen si Steaua-Fiorentina.
Clasamentul Grupei F: 1. Olympique Lyon 11p (12-7), 2. Bayern Munchen 11p (9-2), 3. Fiorentina 3p, 4. Steaua 1p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.