Adrian Mutu va reveni la echipa nationala de fotbal dupa o pauza de aproape opt luni, pricinuita de suspendarea primita pentru ca s-a drogat.

Selectionerul Victor Piturca l-a convocat pe "Briliant" la meciurile Romaniei cu Olanda (4 iunie, la Rotterdam) si Armenia (8 iunie, la Constanta), contind pentru preliminariile Cupei Mondiale 2006.
La cele doua meciuri au fost chemati 15 stranieri: Lobont (portar); Stoican, Barcauan, Rat, Iencsi, Chivu, Pompiliu Stoica (fundasi); Pancu, Gilca, Mutu, Cernat (mijlocasi); Mitea, Marius Niculae, Adi Ilie, Marica (atacanti).

Acestora li se vor adauga si citiva fotbalisti din campionatul intern, care vor fi stabiliti saptamina viitoare. Reunirea e fixata pentru luni, 30 mai, la Casa Fotbalului. Tot ieri, federatia armeana a anuntat ca a angajat un selectioner olandez! Henk Wisman (48 de ani) il inlocuieste pe francezul Bernard Casoni, demis dupa ce Armenia a pierdut acasa cu 2-0 in fata Olandei.

La rindul sau, Florin Marin, antrenorul nationalei de tineret, a convocat pentru partidele cu Olanda si Armenia, din preliminariile Europenelor din 2006, patru stranieri: Cocis, Florescu, Hutan (toti de la Seriff Tiraspol) si Keseru (FC Nantes).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.