'Am inceput mai greu, insa am reusit sa trec repede peste momentele dificile. A fost un meci bun. M-am simtit bine. Nu am stat foarte mult pe teren, deci totul e OK. Marius a inceput bine meciul, dar la jumatatea primului set a scazut ritmul, iar eu am reusit sa ma impun si s-a terminat destul de repede', a spus Hanescu, care se astepta ca Marius Copil sa-i puna mai multe probleme.

'As fi vrut sa vad un Marius mai pregatit. Poate nici n-a mai jucat de ceva vreme, pentru ca am inteles ca a fost accidentat, dar cred ca mai are de lucrat pentru a ajunge in top.'

Festivitatea de deschidere a primei editii a turneului Masters Romania, in care au fost prezentati sportivii participanti la competitie, a avut loc luni seara la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Citeste si:

Turneul este dotat cu premii in valoare de 600.000 de euro, care vor consta in obiecte.

Astfel, castigatorii de la masculin si de la feminin vor fi recompensati cu cate o casa, ocupantii locului doi vor primi cate o masina de teren, iar pozitia a treia va fi recompensata cu plata biletelor de avion pentru anul 2009 la deplasarile catre competitii.