Umiliti de atitudinea jucatorilor, fanii lui Dinamo le promit acestora un tratament extrem de dur.

Fotbalistii vor fi monitorizati non-stop, urmånd sa fie filmati prin cluburi, restaurante si baruri, iar la meciuri vor fi huiduiti. Totodata, dupa terminarea turului, pe piata vor aparea si alte filmulete cu dinamovisti in ipostaze jenante. Cristi Borcea a declarat ca fotbalistii prinsi pe picior gresit ar fi fost exclusi din lot daca nu ar fi ascultat si maneaua lui Dinamo.

Cea mai afectata de intreaga poveste este familia lui Gabriel Torje, una care s-a confruntat cu mari probleme materiale de-a lungul timpului.

O gluma prosteasca poate afecta destinul mai multor oameni. Pentru familia Torje, cariera lui Gabriel reprezinta unica sansa de a scapa de problemele materiale. Jucatorul de 19 ani si familia sa au fost evacuati de patru ori si au fost nevoiti sa locuiasca într-o camera de 18 metri patrati. Tocmai de aceea, acest scandal i-a afectat foarte tare pe parintii jucatorului dinamovist, care se tem ca fiul lor sa nu ramana pe drumuri din cauza unei petreceri teribiliste.

Daca mama, Silvia, locuieste la Timisoara, intr-un apartament obtinut prin intermediul impresarului lui Gabriel, tatal, Vasile, sta mai mult la Bucuresti, unde s-a si angajat sa aiba grija de baiat. Dupa povestea cu petrecerea de pomina, parintii lui Torje nu vor sa mai discute cu nimeni, fiindu-le teama sa nu agraveze si mai mult lucrurile, dorind ca in cele din urma situatia sa se rezolve de la sine. 'I-a fost foarte greu lui, pentru ca avea si scoala, si antrenamente.

Ne-a fost greu noua pentru ca financiar n-am fost niste oameni care sa stam foarte bine', declara Silvia Torje in momentul in care fiul ei a ajuns la Dinamo. Nu numai pentru fostul timisorean, ci si pentru ceilalti petrecareti din lotul lui Dinamo urmeaza o perioada extrem de grea. Dincolo de amenda de cate 5.000 de euro dictata de conducerea clubului, Gabriel Torje, Adrian Ropotan, Cristi Pulhac, Lucian Goian si Dragos Grigore vor avea mari probleme cu suporterii. Deranjati pana in pragul unei crize colective de isterie, fanii promit sa-i urmareasca de acum incolo pas cu pas pe jucatorii dinamovisti si sa le filmeze fiecare gest.

Mai mult, toti suporterii care au filmulete cu jucatori dinamovisti in ipostaze mai delicate sunt asteptati sa le faca publice incepand de saptamana viitoare, pentru ca lumea sa-i cunoasca pe elevii lui Mircea Rednic. Si masinile fotbalistilor sunt in pericol, fiind posibil ca in curand sa fie manjite cu vopsea de catre suporterii mai infierbantati.

'Lucrurile de acest gen se cunosteau demult. Cred ca, la meciul cu FC Arges, ambele peluze vor reactiona la fel. Lumea este ingretosata de acest comportament si ma astept ca toti suporterii sa aiba aceeasi atitudine. Sa vii sa te uiti la acesti jucatori care zic ca se pregatesc de Liga Campionilor, ti se face greata. Noi sincer nu-i mai vedem pe acesti jucatori la Dinamo', a declarat Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.