Atacantul ivorian Didier Drogba intentioneaza sa plece de la Chelsea, dupa ce luni noapte a avut o intalnire la un restaurant cu unii dintre reprezentantii lui Inter, echipa pregatita de Jose Mourinho, fostul antrenor al gruparii londoneze, informeaza Gazzetta dello Sport.
Drogba, impreuna cu agentul sau, Pierre Frelot, s-au intalnit cu directorul tehnic al lui Inter Milano, Marco Branca, si Jorge Mendes, care este agentul portughezului Jose Mourinho, actualul antrenor al formatiei din Serie A. Sursa citeaza ca acestia au purtat o discutie intr-un restaurant din Fulham si Drogba este tot mai aproape de un transfer la Inter.

Atacantul are o relatie buna cu fostul antrenor al lui Chelsea, care si-a exprimat interesul pentru jucator inca de la sosirea in Italia. Drogba nu are un sezon foarte bun la Chelsea, iar de curand a fost suspendat pentru trei etape dupa ce a aruncat cu o moneda spre suporterii echipei Burnley.
Fostul jucator al lui Marseille evolueaza al formatia londoneza din 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.