Atacantul gruparii FC Brasov, Alexandru Baltoi, a fost pus pe lista de transferuri la mai putin de cinci luni dupa ce fusese achizitionat, a anuntat presedintele executiv, Dinu Gheorghe, potrivit NewsIn.

"Am hotarat ca astazi sa il punem pe Baltoi pe lista de transfeuri", a spus Dinu Gheorghe, care atunci cand a fost rugat sa motiveze despartirea de atacant a raspuns in stilul sau caracteristic: "Nu trebuie sa dau nicio explicatie nimanui in legatura cu trecerea lui Baltoi pe lista de transferuri".

De la debutul acestei editii de campionat, Baltoi a evoluat in Liga I doar in doua meciuri pentru FC Brasov, in etapa a 3-a si a 10-a, acumuland 54 de minute. Ultima partida in care fotbalistul a fost folosit de Razvan Lucescu intr-un meci oficial s-a intamplat impotriva Gloriei Bistrita, din optimile Cupei Romaniei, atunci cand a intrat pe teren in minutul 89.

Alexandru Baltoi a fost achizitionat de FC Brasov in vara, dupa ce in sezonul trecut evoluase pentru UTA, si este detinut in coproprietate cu Dinamo. Acesta mai are contract cu gruparea de sub Tampa pana in vara anului 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.