Boxerul englez Bradley Saunders, in varsta de 22 de ani, care a fost unul dintre favoritii la castigarea unei medalii la Jocurile Olimpice din 2008, este anchetat de politie, fiind suspectat ca a facut trafic cu droguri, potrivit NewsIn.

Sportivul a fost retinut de politie dupa ce un caine a descoperit in curtea din spatele casei sale droguri in valoare de aproximativ 12.000 de lire sterline.

Boxerul englez a fost interogat impreuna cu prietena sa, Stephanie Elliott, in varsta de 22 de ani, iar cei doi au stat noaptea trecuta la o sectie de politie.

Autoritatile au luat cele 300 de grame de praf alb, care se crede a fi cocaina, si au fost trimise la un laborator specializat pentru analize.

Saunders era favorit la o medalie de aur la JO 2008, dar a fost criticat mai ales pentru declaratiile pe care le-a facut dupa ce a fost invins in a doua sa intalnire: "Presiunea a fost mare, am boxat tot timpul si am simtit lipsa baiatului meu. Nu am facut nimic pentru mine, am facut-o pentru familie, pentru casa mea si sa-mi platesc facturile. Acum voi avea o perioada mai libera, nu mai simt o greutate pe umeri, pot sa ma relaxez".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.