Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, a participat in cursul zilei de luni la o ceremonie de premiere a celor mai buni sportivi amatori din Milano, informeaza NewsIn.

Premierea sportivilor a avut loc in cadrul unei ceremonii denumite "Sarbatoarea sportului 2008", fiind organizata de o asociatie care are ca scop promovarea sportului amator in zona orasului Milano, in special a turneelor de fotbal in cinci, sapte sau 11 jucatori, a baschetului si a voleiului.

Cristian Chivu a fost reprezentantul clubului Internazionale Milano la aceasta a 34-a editie, iar fundasul formatiei italiene a premiat echipele clasate pe primele locuri la campionatele de fotbal din sezonul 2007/2008.

Capitanul nationalei Romaniei le-a oferit acestora cupe si trofee, fiind foarte solicitat pentru fotografii si autografe. In schimb, presedintele asociatiei, Alessandro Galbusera, i-a oferit lui Chivu un cec pentru a sustine activitatea fundatiei jucatorului roman, "Football for children".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.