Un grup de suporteri dinamovisti, venit aseara la stadionul Dinamo pentru a discuta cu actionarul Vasile Turcu, i-a cerut socoteala mijlocasului Gabriel Torje, care a incercat sa le explice fanilor ca filmarea in care canta alaturi de colegii sai o melodie dedicata Stelei a fost trucata.
Aproximativ 60-70 de fani s-au intalnit in aceasta seara la stadionul Dinamo cu actionarul Vasile Turcu, pentru a discuta situatia fotbalistilor care au petrecut dupa infrangerea cu FC Brasov.

La un moment dat si-a facut aparitia si Gabriel Torje, care a incercat sa le explice suporterilor ca melodia 'Steaua e numai una' a fost suprapusa peste 'Vine Borcea cu spartanii', iar filmul respectiv este trucat.

Explicatia lui Torje, care a reiterat ce a declarat si presei, a starnit mania fanilor, care au inceput sa il scuipe si sa il injure pe mijlocas. Scandalul s-a stins doar dupa ce Torje a decis sa plece.

In seara zilei de 22 noiembrie, dupa ce Dinamo pierduse meciul cu FC Brasov, din etapa a 16-a a Ligii I, scor 0-2, Adrian Ropotan, Cristian Pulhac si Gabriel Torje au venit in locuinta celui din urma pentru a sarbatori ziua de nastere a internationalului de tineret, care implinea 19 ani.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.