Patronul Stelei a apelat la fostul sau angajat pentru un imprumut de 500.000 de euro, necesar pentru plata salariilor in Ghencea
Fotbalistii Stelei pot sta linistiti in ceea ce priveste banii pe care ii aveau de incasat drept salarii pe lunile septembrie si octombrie.

Latifundiarul din Pipera a gasit pe cineva dispus sa-i imprumute suma de o jumatate de milion de euro pentru ca jucatorii sa nu ajunga in situatia lui D. Coman, aceea de a-i depune memorii pentru a deveni liberi de contract.

Afectat mai mult decat se parea de criza financiara, finantatorul Stelei s-a aflat, pentru o buna perioada de timp, intr-o postura delicata.

Pe de o parte, mult din capitalul sau cash s-a dus pe campania electorala pe care a trebuit s-o faca in vederea alegerilor de la 30 noiembrie, el aparand in cateva emisiuni televizate, acolo unde se dau bani seriosi pentru a beneficia de expunere tv, iar pe de alta parte, fotbalistii sai nu-si primisera ratele contractuale pe septembrie si octombrie.

Cum nemultumirile din vestiar au ajuns la urechile latifundiarului aduse de 'curentul' Valeriu Argaseala, primul s-a vazut pus in situatia de a scoate bani din piatra seaca pentru a nu risca declararea vreunui jucator important de-al sau drept liber de contract, fotbalistii putand depune memorii la Comisia de Disciplina in cazul in care nu isi primesc ratele contractuale pe mai mult de 60 de zile.

Cel care s-a indurat de patronul Stelei a fost Cosmin Olaroiu, fostul sau angajat si actualul antrenor al celor de la Al-Hilal, din Arabia Saudita. 'Gigi tot a incercat pe la diferiti oameni sa obtina un imprumut de 500.000 de euro, pentru a achita salariile jucatorilor, dar nimeni nu prea mai are bani cash acum. Si, in plus, el nici nu vrea sa se afle, ca sa nu zica lumea ca a saracit.

Asa ca s-a gandit la Olaroiu, iar acesta a acceptat sa-l imprumute, stiind ca Gigi are bani suficienti pentru a-i da inapoi, mai incolo', a declarat un apropiat al finan­tatorului Stelei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.