Fara victorie in 12 meciuri, formatia din Ghencea cauta salvarea sezonului printr-un rezultat favorabil in meciul cu Bayern din Liga Campionilor

Elevii lui Dorinel Munteanu spera sa faca istorie pe Allianz Arena, dupa ce Steaua nu a reusit sa mai invinga o echipa germana de 50 de ani.

'Nu am castigat de 12 jocuri, poate il castigam pe al 13-lea, cu Bayern. Nu ne temem de Bayern, e o echipa foarte puternica, o respectam, dar sper sa obtinem un rezultat bun. Ribery este printre cei mai buni jucatori din lume. Avem un respect foarte mare, dar nu avem frica de nemti. Nu ne putem compara cu ei, dar Steaua este Bayernul Romaniei', a spus antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu.

De partea cealalta, nemtii sunt intr-o forma de zile mari, mai ales ca partida din weekend, contra lui Energie Cottbus, 4-1, a reprezentat cel de-al 26-lea meci consecutiv in care echipa bavareza a marcat pe teren propriu.

Tehnicianul Jurgen Klinsmann a declarat ca se multumeste si cu un egal in intalnirea cu Steaua, astfel echipa sa indeplinindu-si obiectivul de calificare in optimile Ligii Campionilor.

'Meciul cu Steaua are o importanta fantastica. Avem sansa de a obtine calificarea in optimile Ligii Campionilor. Cu un punct ne putem indeplini obiectivul asa ca si un egal ar fi bun. De aceea toata concentrarea noastra este pe acest meci. '


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.