Antrenorul gruparii Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, agentiei NewsIn, ca dezaproba total atitudinea avuta de Gabriel Torje, Cristian Pulhac si Adrian Ropotan, fotbalisti care dupa infrangerea de la Brasov, scor 0-2, au petrecut consumand bauturi alcoolice pe ritmuri de manele

"Sunt suparat pe aceasta atitudine a lor, nu se poate asa ceva, este o lipsa totala de respect la adresa numelui Dinamo. Sunt tineri, ii inteleg, dar am crezut ca lucrez cu profesionisti, cu oameni care simt ceva pentru acest club. Sunt niste fraieri, nici macar nu stiu cum sa bea mascat, fara sa-i stie si sa-i vada nimeni", a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul a fost de parere ca toata aceasta situatie putea fi evitata in conditiile in care cei trei fotbalisti ar fi fost suficient de insipirati incat sa-i ceara acceptul pentru a se relaxa cateva ore: "Se putea intampla si altfel. Eu nu sunt ala absurd, care sa nu inteleaga ca o zi de nastere trebuie sarbatorita. Puteau sa vina la mine si sa-mi zica: 'Bai, antrenorule, este ziua mea de nastere, as vrea sa ies si eu cu baietii, undeva la o masa in oras'. I-as fi inteles cu siguranta".

Rednic este insa bulversat de faptul ca dupa un meci pierdut, elevii sai au fredonat manele dedicate Stelei, din aceasta cauza acesta temandu-se de o reactie ostila a fanilor la adresa celor trei petrecareti: "Cand lucrurile nu prea merg la echipa, nu mai este cazul de petreceri, vreau putin sacrificiu din partea lor. Au dreptate si actionarii cand sunt suparati, eu nu stiu ce sa le mai fac, ma intreb de ce nu alearga, ma gandesc cum sa-i fac sa se antreneze cat mai bine... Si ei? Poate pe unii chiar nu-i intereseaza, poate unii chiar nu-si doresc sa termine pe primul loc. M-au dezamagit si ma tem de reactia fanilor la adresa lor".

In seara zilei de 22 noiembrie, dupa ce Dinamo pierduse meciul cu FC Brasov, din etapa a 16-a a Ligii I, scor 0-2, Adrian Ropotan, Cristian Pulhac si Gabriel Torje au venit in locuinta celui din urma pentru a sarbatori ziua de nastere a internationalului de tineret, care implinea 19 ani.

Ziarul Libertatea a intrat in posesia unei inregistrari filmate care ii prezinta pe cei trei insotiti de trei domnisoare, in timp ce petreceau in apartamentul lui Gabriel Torje. Astfel, cei trei ascultau muzica la un laptop, iar melodia pe care au cantat si dansat a fost o manea lansata de un solist dupa ce Steaua a reusit calificarea pentru prima data in grupele Ligii Campionilor, "Steaua e numai una".

Cristian Pulhac statea langa laptop, pe post de DJ, Ropotan si una dintre fete erau langa el, in timp ce Torje facea oficiile de gazda si ii servea pe cei prezenti cu bauturi alcoolice. Una dintre cele doua domnisoare statea intr-o alta parte a camerei, iar cea de-a treia ii filma pe acestia in timp ce cantau si dansau. Mai mult, aceasta din urma chiar le-a spus jucatorilor ca va trimite filmuletul vicepresedintelui CA al lui Dinamo, Vasile Turcu, dar fotbalistii nu au luat in seama acest avertisment si au continuat petrecerea.

Jucatorii echipei Dinamo, Cristian Pulhac, Adrian Ropotan si Gabriel Torje au fost amendati de oficialii clubului cu cate 5.000 de euro de fiecare, pentru ca dupa partida cu FC Brasov au sarbatorit ziua celui din urma cu bauturi alcoolice si "manele la maxim", informeaza site-ul clubul din Stefan cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.