Fanii alb-visinii s-au injurat cu boss-ul Rapidului si i-au cerut sa vanda actiunile detinute la club.

Actionarul majoritar al clubului din Grant a intrat in conflict cu un grup de apro­ximativ 10-15 suporteri, la finalul partidei de sambata seara, din Giulesti, cu FC Vaslui, incheiata la ega­litate, scor 2-2 (2-0).

George Copos a fost asteptat de suporteri, care i-au cerut sa discute cu ei in urma ega­lului cu vasluienii. Fanii gruparii giulestene si Copos s-au injurat reciproc, iar suporterii i-au cerut omului de afaceri sa vanda actiu­ni­le pe care le detine la Rapid: 'Vinde, ba, si pleaca'.

Copos a asistat pentru prima oara la o partida a echipei antrenate de Jose Peseiro pe Stadionul 'Giulesti-Valentin Stanescu', de la meciul cu echipa germana VfL Wolfsburg, scor 1-1, rezultat in urma caruia gruparea giulesteana a fost eliminata din Cupa UEFA.

In minutul 75, Copos a strigat spre Peseiro sa-l schimbe pe Julio Cesar, dupa ce brazilianul, platit cu 400.000 de euro net pe sezon, gresise o pasa, dupa care l-a inju­rat pe antrenorul portughez!

Apoi, dupa meci, Copos a fost luat la rost de fanii alb-visinii, insa, insotit de patru bodyguarzi, a intrat rapid intr-una din salile de protocol de la stadion.

De asemenea, la finalul partidei, si Costin Lazar a avut un schimb dur de replici cu trei suporteri rapidisti. Altfel, portughezul Jose Peseiro a declarat dupa remiza cu FC Vaslui ca Rapidul ar fi meritat sa invinga, mai ales ca a condus cu 2-0.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.