Fundasul William Gallas a afirmat ca jucatorii tineri de la Arsenal nu au destul de mult curaj in timpul meciului si se considera mai valorosi decat sunt de fapt, iar antrenorul Wenger vrea sa-i retraga banderola de capitan, informeaza NewsIn
Gallas (31 de ani) a afiramat ca in vestiarul echipei se afla unii jucatori care destabilizeaza atmosfera, acuzandu-l pe un jucator care este cu sase ani mai tanar decat el. In lotul lui Arsenal exista trei fotbalisti de 25 de ani, Van Persie, Emmanuel Eboue si Bacary Sagna, in timp ce Emmanuel Adebayor are 24 de ani.
"Fiind capitan, jucatorii vin si vorbesc despre un anume fotbalist, se plang de atitudinea lui. In timpul meciului vorbesti cu respectivul si acesta te insulta. Vine un moment in care chiar nu intelegi cum se poate intampla asa ceva. Eu vreau sa ma apar fara sa dau nume, dar astfel de lucruri nu mai pot fi tolerate", a explicat Gallas, care vineri isi va lansa in Franta cartea sa autobiografica.

El s-a referit si la un confict intre Walcott si Van Persie, care s-au luat la bataie in vestiar in pauza meciului cu Tottenham, cand Arsenal a remizat, scor 4-4. Presa engleza scrie ca jucatorul francez poate pierde banderola de capitan din cauza informatiilor pe care le-a spus si risca o amenda de 180.000 de lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.