Membrii Comitetului Executiv al FRF nu au fost de acord ieri cu demisia presedintelui Comisiei de Disciplina, Doru Viorel Ursu (foto dreapta), propunandu-i acestuia sa ramana in functie pana la finele actualului sezon. Lui Ursu i s-a acordat un timp de gandire de 24 de ore, propunandu-i-se continuarea mandatului cel putin pana la incheierea sezonului competitional 2004-2005, urmand sa decida in ceea ce priveste activitatea sa viitoare in functie de rezultatele a doua demersuri ale Comitetului Executiv.

"In cursul verii, Comitetul Executiv va efectua o ampla analiza a tuturor Comisiilor federale si va elabora un Cod de Conduita al fotbalului romanesc, care va avea litera de lege", se mai arata in comunicatul FRF. Doru Viorel Ursu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei de disciplina duminica seara, dupa izbucnirea scandalului din Ghencea, cand Mihai Stoica a lovit cu pumnul un fan stelist. El a anuntat ca demisioneaza in semn de protest fata de violentele tot mai dese si mai mari din fotbalul romanesc. Comisia de disciplina l-a judecat marti pe Stoica sub presedintia interimarului Snadu Boc.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.