Antrenorul Stelei a fost in ultimii ani protectorul unui copil abandonat in spital. Dorinel Munteanu si Simona, sotia sa, ajuta copiii de la Manastirea Dumbrava, din Alba.

In urma cu trei ani, intr-una din desele sale vizite la Manastirea Dumbrava, din judetul Alba, liderul selectiilor la echipa nationala a fost atat de sensibilizat de un copil, incat a decis, alaturi de sotia sa, Simona, sa-l boteze si sa promita ca-i va fi alaturi pentru restul vietii.

'Povestea lui Niculae este una emotionanta. A fost abandonat in spital de catre mama sa la doar patru saptamani de la nastere. Aceasta nu a putut sa-l tina pentru ca nici sotul ei de atunci, nici tatal ei nu doreau sa aiba in casa un copil mic, asa ca l-au parasit.

Eu l-am luat si l-am adus la manastire. S-a facut ca Dorinel Munteanu sa vina sa vorbeasca cu parintele Crisan si sa-l vada pe micut. A intrebat ce e cu el, iar parintele i-a explicat ce patise baiatul si i-a spus ca nu e botezat. Dorinel a fost asa de induiosat de situatia lui, incat s-a decis sa-i fie nas la botez', ne-a explicat Amalia Camarasan, femeia care este 'mana dreapta' a parintelui Crisan, staretul Manastirii Dumbrava si duhovnicul tehnicianului stelist.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.