Publicatia AS a anuntat, joi, ca gruparea Arsenal Londra a refuzat o oferta de 24 milioane de euro formulata de clubul FC Barcelona pentru achizitionarea atacantului francez Thierry Henry. "FC Barcelona a facut gruparii engleze o oferta de 24 milioane de euro pentru Henry, adica exact aceeasi suma pe care Chelsea o ofera pentru Eto'o. Arsenal, unde transferurile sunt decise de antrenorul Arsene Wenger, a refuzat imediat.

Desi este vorba de o suma importanta, se pare ca aceasta a fost considerata insuficienta pentru Henry, jucator de referinta la Arsenal", scrie AS care mai noteaza ca FC Barcelona ar putea mari oferta pentru Henry, deoarece jucatorul francez este dorit cu in-sistenta de presedintele gruparii catalane, Joan Laporta. "Ideea unui atac format din Ronaldinho, Eto'o si Henry staruie in mintea lui Laporta si ar transforma Barca intr-o echipa de temut in asaltul pentru Liga Campionilor", scrie AS.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.