"Comandantul" l-a convins pe antrenorul pitestenilor sa nu puna prea mult la suflet aranjamentul de la Bistrita

Sorin Cartu ramane antrenorul lui FC Arges, desi a intentionat sa demisioneze dupa aranjamentul ordinar de la Bistrita, acolo unde echipa sa a cedat fara replica, scor 0-3 (stabilit inca din primele 45 de minute) in fata Gloriei. La pauza meciului, Cartu a plecat de pe banca tehnica, s-a plimbat putin prin parcul de la stadion, dupa care a mers direct la autocar. "Nu-mi mai terfeliti numele in scandaluri. Am facut o mare greseala ca am venit la Pitesti", a strigat Cartu la oficialii pitesteni in momentul in care si-a dat seama de ceea se intampla la Bistrita.

Ieri insa, Cartu a revenit la sentimente mai bune. El s-a intors la Pitesti impreuna cu echipa, dar si-a tinut toata ziua telefonul mobil inchis. "Nu vrea sa discute cu nimeni", a spus un oficial al argesenilor, care a confirmat ca "Sorinaccio" nu mai are de gand sa demisioneze. Se pare ca decizia lui Cartu a fost influentata de Gigi Netoiu, cel care l-a adus practic la FC Arges. "Comandantul" are in proprietate mai multi jucatori pitesteni (Preda, C. Dobre, Danciu, M. Sava, Domocos, Vrajitoarea), iar una dintre firmele sale ("Meda", la care este asociat cu Gica Popescu) este sponsor al echipei din Trivale.

In plus, Netoiu este foarte bun prieten cu Viorel Ilinca, directorul general al pitestenilor, pe care l-a avut presedinte la Universitatea Craiova. "Combinatia" nu-l exclude nici pe Constantin Nicolescu, fost prefect, actual presedinte al CJ, omul care face jocurile la echipa. Unul dintre argumentele lui Netoiu a fost si acela ca FC Arges trebuie sa incurce Rapidul in etapa viitoare, dar si sa lase cale libera lui Dinamo in ultima etapa. In contrapartida, Netoiu ii ofera lui Cartu postul de antrenor la Universitatea Craiova, din vara, atunci cand va prelua oficial gruparea din Banie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.