Fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, este liber de contract dupa ce oficialii formatiei ruse Kuban Krasnodar au decis sa-i rezilieze contractul acestuia, la cateva luni dupa ce a fost numit in functie, informeaza NewsIn

"Nu a fost initiativa mea. Cei care m-au invitat in Rusia au anuntat ca nu mai pot finanta clubul si sezonul viitor la nivelul la care ne-am inteles. Criza economica a afectat toate domeniile, asa ca proiectul meu la Kuban Krasnodar nu mai putea sa continue, din acest motiv am decis ca este mai bine sa oprim colaborarea", a spus Protasov, care va fi inlocuit la formatia rusa de Serghei Ovcinikov.

Tehnicianul a adaugat ca nu a fost surprins de decizie, mai ales ca mai multe echipe au probleme financiare. "Nu e nicio problema, viata continua, ramane sa gasesc un post liber la alta echipa. Cred ca voi rezolva problema contractuala cu fosta echipa fara probleme. Nu am avut oferte, mai ales ca de abia de azi-noapte am aflat ca sunt fara slujba", a explicat antrenorul.

Oleg Protasov a mai antrenat, pe langa Kuban, pe Olympiakos, Limassol, Steaua si Dnepr.
Numele antrenorului ucrainean a fost vehiculat si pentru postul de antrenor la CFR Cluj, dupa demiterea lui Ioan Andone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.