Capitanul echipei FC Timisoara, Dan Alexa, a declarat, joi, ca partida cu Unirea Urziceni va fi deosebit de grea, pentru ca ialomitenii sunt intr-o forma foarte buna si a adaugat ca formatia antrenata de Dan Petrescu merita sa fie pe primul loc in clasament, transmite corespondentul NewsIn

"Unirea Urziceni isi merita cu prisosinta locul in clasament, pentru ca este cea mai in forma echipa a campionatului. Este o formatie cu jucatori modesti, care dau totul pe teren, sunt bine organizati si au un antrenor exceptional. Ne asteapta un joc foarte greu duminica, mai ales acum ca ei vin dupa o victorie importanta cu Dinamo si au un moral bun", a declarat Dan Alexa, in cadrul unei conferinse de presa.

Totusi, mijlocasul timisorenilor este de parere ca si formatia sa a aratat un joc bun pana acum, astfel incat partida va fi una disputata. "Dupa cum au jucat colegii mei pana acum, eu spun ca au fost la superlativ. Am facut cel mai bun tur din istorie, cu toate ca am mai avut si cateva mici sincope", a spus Alexa, care nu a dorit sa comenteze zvonurile privind un eventual transfer al sau la o echipa bucuresteana: "Nu stiu nimic despre oferte de la Dinamo sau Steaua. Ma concentrez doar pe meciurile noastre si am nevoie de liniste".

Si atacantul banatenilor, Dorin Goga, isi doreste ca echipa sa sa castige partida cu elevii condusi de Dan Petrescu, dar este constient de valoarea adversarului: "Clasamentul spune multe. Cei de la Urziceni joaca foarte organizat, au o disciplina tactica dusa la extrem si asta se vede si in rezultate. Vreau sa evoluam bine, sa scoatem un rezultat pozitiv, iar eu sa am continuitate si sa marchez".

Partida dintre AFC Urziceni si FC Timisoara, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 21:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.