Ienei spune ca daca Steaua pierde la Craiova si la Munchen postul lui Dorinel Munteanu e in pericol Fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca urmatoarele meciuri din campionat si din Liga Campionilor ale gruparii din Ghencea sunt foarte importante, pentru ca pot decide daca Dorinel Munteanu va mai ramane sau nu tehnicianul ros-albastrilor

"Daca Steaua va inregistra rezultate negative la Craiova si Munchen este posibil ca in Ghencea sa se produca un cutremur. Gigi Becali asteapta rezultate, iar daca nu sunt obtinute, Dorinel Munteanu va fi tras la raspundere. Postul lui poate fi pus in pericol, il stim cu totii pe Gigi, care este un om impulsiv", a spus Ienei.

Fostul tehnician a apreciat ca partida dintre Universitatea Craiova si Steaua va fi una spectaculoasa, avand in vedere ca cele doua echipe sunt in crestere de forma. "Craiova joaca spectaculos, iar Steaua a inceput sa joace mai bine. Se vor intalni tineretea si orgoliul oltenesc cu orgoliul stelistilor".

Universitatea Craiova va intalni Steaua, vineri, de la ora 20:45, in derby-ul etapei a 16-a a Ligii I.
Fostul antrenor al Stelei s-a aratat increzator in capacitatea lui Dorinel Munteanu de a gestiona bine momentul accidentarilor lui Ogararu, Kapetanos, Plesan si Emeghara:

"Dorinel trebuie sa se concentreze asupra jucatorilor care ii vor inlocui pe cei accidentati in meciurile care au mai ramas de disputat in acest an. Steaua are jucatori capabili sa suplineasca lipsa indisponibililor, nimeni nu este de neinlocuit. Sunt convins ca Dorinel se va descurca in aceasta situatie si va face cele mai bune alegeri
".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.