Dupa ce l-a demis pe Zenga, Gigi Becali l-a mandatat pe Mihai Stoica sa-l convinga pe Massimo Pedrazzini sa accepte sa preia echipa. "Am venit cu Walter, plec o data cu el", a explicat italianul refuzul. Becali s-a orientat apoi catre Titi Dumitriu, directorul departamentului Scouting al Stelei, pe care l-a numit interimar pina la finalul campionatului. Acesta ii va avea secunzi pe Dorinel Munteanu, Radoi si Florentin Dumitru.

Primul antrenament al lui Titi a fost precedat de momente de tensiune. Intii Zenga si-a luat ramas bun de la jucatori si a parasit arena fara a oferi vreo declaratie presei. In jurul orei 17:00, Becali care l-a prezentat ros-albastrilor pe Dumitriu: "El va fi antrenor in ultimele 3 etape". Conform unor surse din interiorul clubului, o parte dintre fotbalisti si-au aratat fatis dezamagirea pricinuita de plecarea italianului. "Va promit ca va dau mai multi bani daca o sa cistigati campionatul", a incercat patronul sa linisteasca spiritele.

Imediat dupa sedinta, la ora 18:10, Titi a iesit insotit de jucatori pe terenul 6 din cadrul complexului Ghencea si a condus prima sedinta din mandatul de trei etape pe care i l-a oferit Gigi Becali. "Nu ma asteptam sa fiu ales, dar important e sa iau titlul si eu garantez ca-l voi lua! Nu concep alta varianta. Imi pare rau pentru Zenga, am vorbit cu el si mi-a urat bafta. I-am spus ca eu am condus 19 echipe pina acum si ca stiu ce inseamna sa pleci de unde ai muncit", a declarat interimarul.

"Nu conteaza daca Radoi, Florentin Dumitru si Dorinel Munteanu mi-au fost propusi sau i-am ales eu ca secunzi. Deciziile le iau eu, cu ei doar ma consult"
Titi Dumitriu

Amintiri cu Liga Campionilor

Titi Dumitriu (59 de ani) a fost secundul lui Iordanescu la Steaua ('89-'90 si '92-'93), dar si la "nationala" ('93-'94). Apoi a devenit "principal" al ros-albastrilor ('94-'97), pe care i-a dus de 3 ori consecutiv in grupele Ligii Campionilor, cistigind pe plan intern 3 campionate si 2 cupe. El a mai antrenat apoi pe AEK Atena, Rapid, Otelul Galati, Rocar, Panathinaikos, Akratitos, FC Oradea si Poli Timisoara /


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.