Atacantul Stelei Adrian Neaga s-a pregatit normal la antrenamentul de joi dimineata, dupa ce cu o zi inainte acuzase probleme musculare puternice si era suspect de ruptura, in timp ce Pantelis Kapetanos este incert pentru meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a 16-a a Ligii I

Pe durata sedintei de pregatire, Kapetanos a efectuat doar alergari usoare. In ultimul sfert de ora, care a fost deschis reprezentantilor presei, antrenorul Dorinel Munteanu si-a impartit elevii in doua echipe care au disputat un meci scoala. Un alt jucator care a acuzat probleme medicale la antrenamentul de miercuri, Adrian Neaga, s-a pregatit normal in aceasta dimineata.

In afara jucatorilor chemati la loturile nationale, au mai lipsit si Mihaita Plesan, care s-a accidentat la antrenamentul de miercuri seara, si Emeghara, accidentat de mai multa vreme. Pentru a suplini absentele acestora, Munteanu a folosit doi jucatori de la Steaua II, Mustata si Ionut Mihai.

Steaua va intalni vineri Universitatea Craiova, in deplasare, de la ora 20:45, intr-un meci din etapa a 16-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.