Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, ca echipa sa isi propune sa obtina in meciul cu Universitatea Craiova mai mult decat a reusit in precedentele partide, deoarece presiunea cauzata de lipsa victoriilor este din ce in ce mai mare

"Ne propunem sa obtinem mai mult din toate punctele de vedere fata de ceea ce am reusit de cand am venit eu la echipa. Presiunea este din ce in ce mai mare, dar cred ca acest lucru este normal la o echipa de talia Stelei. Craiova e o echipa puternica, care a jucat bine in acest tur de campionat, e o echipa buna cu jucatori talentati. Sunt convins ca la Craiova ne asteapta o atmosfera incendiara, dar acest lucru ne mobilizeaza si ne motiveaza mai mult", a spus Munteanu, citat de NewsIn.

Tehnicianul Stelei a mentionat ca se confrunta cu probleme medicale: "Am si cateva probleme medicale, pe care le stiti si voi, dar Steaua are un lot valoros si toti jucatorii trebuie sa dea maximum pentru echipa atunci cand se apeleaza la serviciile lor. Ogararu are entorsa, va trebui sa aiba piciorul imobilizat, dar din punctul meu de vedere Golanski este prima optiune pentru inlocuirea sa si am incredere in acest jucator".

Munteanu a mai spus ca se va decide in privinta folosirii lui Mirel Radoi in jocul cu Universitatea cu putin inainte de startul meciului: "In privinta lui Mirel Radoi, voi lua o decizie in urmatoarea perioada. Ma asteptam ca el sa joace doar o repriza in meciul nationalei. Goian este bine".

Munteanu a tinut sa nege un presupus conflict intre el si Hagi: "Sunt speculatii, tot ceea ce se scrie nu este adevarat, nu am niciun conflict cu Hagi. Cred ca ziarul respectiv s-a vandut foarte bine".

Tehnicianul a precizat ca a avut o discutie cu reprezentantii suporterilor si le-a cerut sa sustina echipa in continuare: "Nu cred ca vor fi probleme la Craiova, am avut discutii cu liderii galeriei si cred ca ei au inteles ca trebuie sa incurajeze echipa. Amenda data de Comisia de Disciplina afecteaza jocul echipei si psihicul jucatorilor, pentru ca ei incearca sa se gandeasca la suporterii nostri tot timpul".

Munteanu considera ca echipa sa este lipsita de noroc si spera ca acesta sa fie de partea sa in jocul urmator: "Steaua e lipsita de sansa, imi mentin aceasta afirmatie, dar totodata trebuie sa fim mai concentrati, iar jucatorii de atac trebuie sa fie mai atenti la finalizare. In momentul de fata, toti fotbalistii trebuie sa se gandeasca la meciul cu Craiova si la jocurile urmatoare".

Steaua va intalni vineri Universitatea Craiova, in deplasare, de la ora 20:45, intr-un meci din etapa a 16-a a Ligii I.

Intrebat daca si l-ar dori pe Nicolae Dica, actualmente la Catania, Munteanu a replicat: "Din ce stiu eu, Dica e sub contract cu Catania. Stiu ca e nemultumit ca nu joaca, dar nu vreau sa vorbesc despre el sau despre transferuri, in iarna vom vedea ce va fi".

Antrenorul Stelei s-a referit si la meciul echipei nationale a Romaniei cu Georgia, scor 2-1: "Nationala Romaniei nu a excelat, dar a fost un meci amical, iar antrenorul a dorit sa vada jucatorii la lucru. Pana la urma, echipa a castigat, iar acesta este un lucru bun".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.