'A fost un test util și reușit până la urmă. La acest nivel, se mai întâmplă să fii condus chiar și de Georgia. Noi nu avem voie să fim conduși de nimeni? Băieții au fost foarte motivați pe toată durata partidei, dar am primit un gol pe o greșeală a defensivei. Important era rezultatul, iar jucătorii noi să debuteze cu dreptul la națională.

Jucătorii din generația tânără au demonstrat că se poate conta pe ei. Ropotan sau Tănase au jucat foarte bine', a spus Pițurcă.

Acesta a ținut să îl felicite pe Ciprian Marica pentru reușita din minutul 62. 'Ciprian a jucat bine în fața Georgiei. Rar l-am văzut să joace slab la echipa națională, de mult ori a fost formidabil.

Chiar am discutat cu el înainte de meci și i-am spus că ar fi bine să marcheze pentru că la echipa de club nu o face prea des, deși face un joc bun și acolo', a mai spus selecționerul.

Victor Pițurcă a comentat și declarațiile mai multor antrenori de club care îi cereau să nu le folosească jucătorii tot timpul. 'Mie nu mi-a cerut nimeni astfel de lucruri. Am discutat cu Dorinel Munteanu înainte și îmi spunea că Dorin Goian este accidentat, dar medicii au spus că nu are nimic și de aceea l-am folosit, cu folos, el marcând și un gol.

Au mai fost jucători cu probleme medicale, dar au putut juca. Doar pe Raț voiam să îl scot 60 de minute, dar s-a accidentat Ogăraru și nu am mai avut pe cine să bag pe partea stângă', a explicat acesta.