'A fost un test util i reuit pân la urm. La acest nivel, se mai întâmpl s fii condus chiar i de Georgia. Noi nu avem voie s fim condui de nimeni? Bieii au fost foarte motivai pe toat durata partidei, dar am primit un gol pe o greeal a defensivei. Important era rezultatul, iar juctorii noi s debuteze cu dreptul la naional.

Juctorii din generaia tânr au demonstrat c se poate conta pe ei. Ropotan sau Tnase au jucat foarte bine', a spus Piurc.

Acesta a inut s îl felicite pe Ciprian Marica pentru reuita din minutul 62. 'Ciprian a jucat bine în faa Georgiei. Rar l-am vzut s joace slab la echipa naional, de mult ori a fost formidabil.

Chiar am discutat cu el înainte de meci i i-am spus c ar fi bine s marcheze pentru c la echipa de club nu o face prea des, dei face un joc bun i acolo', a mai spus selecionerul.

Victor Piurc a comentat i declaraiile mai multor antrenori de club care îi cereau s nu le foloseasc juctorii tot timpul. 'Mie nu mi-a cerut nimeni astfel de lucruri. Am discutat cu Dorinel Munteanu înainte i îmi spunea c Dorin Goian este accidentat, dar medicii au spus c nu are nimic i de aceea l-am folosit, cu folos, el marcând i un gol.

Au mai fost juctori cu probleme medicale, dar au putut juca. Doar pe Ra voiam s îl scot 60 de minute, dar s-a accidentat Ograru i nu am mai avut pe cine s bag pe partea stâng', a explicat acesta.