Fara a straluci deloc, elevii lui Victor Piturca au castigat in fata unei echipe mai mult decat modeste, scor 2-1, gratie golurilor lui Marica si Goian. Victor Piturca are motive serioase de ingrijorare in perspectiva meciurilor din primavara cu Serbia si Austria din preliminariile CM 2010.

Disputata intr-o atmosfera glaciala si la propriu si la figurat, partida de aseara cu Georgia a relevat faptul ca fara cei doi stalpi ai nationalei - Chivu si Mutu - echipa noastra joaca foarte rau.

Stadionul a fost aproape gol, iar printre putinii spectatori care au dorit sa fie prezenti la meci s-au nimerit doua gasti, cate una la fiecare peluza, care pe tot parcursul primei reprize n-au facut altceva decat sa-l injure abject pe Mirel Radoi.

In perspectiva intalnirilor cu Serbia si Austria din primavara sunt destule motive de ingrijorare. Cum cuplul de fundasi centrali Goian - Ghionea nu va putea evolua, ambii fiind suspendati, s-a incercat pe perechea Tamas - Radoi. Golul marcat de georgieni in minutul 11 a fost urmarea desincronizarii dintre cei doi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.