Taher sustine ca negociaza din nou preluarea Rapidului, dar Copos il vrea doar actionar minoritar. In schimbul celor aproape opt milioane de euro investite sub forma de imprumuturi, iordanianul ar primi actiuni.

Telenovela din Giulesti, cu George Copos si Fathi Taher in rolurile principale, continua.

Revenit in Romania dupa un periplu international in care si-a rezolvat cateva afaceri, Taher a declarat ca a reluat discutiile cu Copos pentru preluarea clubului, desi saptamana trecuta anuntase pentru luni o conferinta de presa incendiara, in care ar fi urmat sa dezvaluie mai multe lucruri interesante despre relatia sa cu Rapidul.

Copos confirma negocierile si da vina pe criza financiara mondiala pentru intarzierea finalizarii acestei afaceri.

'Negocierile cu Copos merg bine, vorbim la telefon, ne trimitem mesaje, totul este in regula', a plusat Taher, care prefera pana la urma sa preia clubul dupa ce a investit deja aproape opt milioane de euro, sub forma de imprumuturi.

In schimb, Copos cauta cu disperare actionari pentru Rapid, unii dintre acestia facand publice discutiile, cum este cazul lui Ionut Negoita (acesta l-a refuzat pe fostul vice-premier pe motiv ca vrea inca sa investeasca la Dinamo, pentru care si-a descoperit o mare afinitate in ultima perioada) sau al lui Sorin Ovidiu Vantu (nici acesta n-a marsat la idee, declarand ca ar fi nebun sa bage bani in fotbal in actuala conjunctura financiara), altii preferand discretia, cazul lui Dan Ostahie (fost sponsor si chiar actionar, intr-o vreme, la Rapid).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.