Presedintele executiv al gruparii din Ghencea a replicat ironic unor afirmatii facute de sefii lui Dinamo, care acuzau Steaua de faptul ca 'a facut un singur punct in Liga si cu ala va ramane'.

'Cei de la Dinamo nici macar nu stiu sa completeze un formular de Liga Campionilor si nici nu vor sti vreodata', a spus Valeriu Argaseala, contrat de Cristian Borcea, presedintele executiv al 'cainilor rosii':

'Este un incompetent care a dus Steaua de rapa!'.

Argaseala sustine ca dina­movistii nu au caderea de a critica jocul stelistilor si ca rivalii din 'Groapa' nu vor ajunge sa joace in Liga Campionilor.

Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acri. Dinamo tot critica evolutiile Stelei, dar ei nici nu stiu cum arata un formular de Liga.

'Cei de la Dinamo a oferit duminica o mostra de 'mare echipa', dar ei nu au prevazut ca, dupa meci, se va lasa ceata pe stadion. Infran­gerea lor din meciul cu Unirea ne readuce in lupta pentru titlu, in care inca mai cred!', a mai adaugat Argaseala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.