Atacantul Ciprian Marica a cumparat 100 de bilete pentru amicalul de miercuri Romania-Georgia si s-a declarat dezamagit fata de lipsa de interes a bucurestenilor pentru acest meci, mai ales ca banii obtinuti vor fi donati familiilor minerilor morti la Petrila

"Am citit in presa ca s-au vandut foarte putine bilete. Sincer, eu ma asteptam sa se epuizeze rapid cele 10.000 de tichete scoase pe piata, tinand cont ca fiecare dintre noi putem alina suferinta unor oameni cu un minim efort. Plus ca e ultimul meci al Romaniei in acest sezon si imi doream din suflet ca toti suporterii nationalei sa vina la stadion, sa incheiem impreuna un an in care am avut rezultate. Sunt dezamagit de lipsa de interes pentru aceasta partida, care, dincolo de caracterul sportiv, are si un scop caritabil", a declarat Ciprian Marica, miercuri, pe site-ul sau personal.

"Pacat, era ocazia sa facem Sarbatorile impreuna acum, la mijlocul lui noiembrie si ajutam impreuna niste oameni greu incercati de soarta. Daca in Germania ar fi organizat Federatia un astfel de eveniment, s-ar fi inghesuit sa ia bilete companiile, oamenii politici, persoanele publice. Bucurestiul parca a amortit, parca doarme. E jenant pentru mine, ca bucurestean, sa remarc acesta stare de fapt", a spus Marica.

Atacantul lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a cumparat miercuri dimineata 100 de bilete la partida amicala Romania-Georgia, dupa ce Federatia a anuntat ca va dona incasarile pentru a ajuta familiile victimelor tragediei de la Petrila. Fotbalistul a donat o parte dintre bilete Centrului de Copii si Juniori a clubului Dinamo, iar restul tichetelor au fost impartite in liceul economic C. Chiritescu din sectorul 6. Alte 25 de tichete au fost oferite drept premiu organizatorilor campionatului de fotbal al penitenciarelor, care s-a disputat pe stadionul Dinamo.

Meciul amical Romania-Georgia va avea loc miercuri, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo din Capitala. Cu 7 ore inaintea inceperii evenimentului se vandusera doar 600 de bilete. Preturile biletelor pentru partida amicala dintre Romania si Georgia sunt cuprinse intre 5 si 15 de lei si pot fi cumpararte pana la ora inceperii meciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.