Liderul clasamentul WTA, Jelena Jankovic, numarul 2 mondial, Serena Williams, numarul 5 mondial, Ana Ivanovic, si numarul 6, Venus Williams, se vor intalni in luna martie a anului viitor intr-un turneu demonstrativ la Madison Square Garden din New York, informeaza NewsIn

Competitia, care va avea loc pe 2 martie, este destinata stangerii de fonduri pentru Fundatia Sportiva a Femeii, din care face parte si fostul lider al tenisului feminin, Billie Jean King, care a declarat: "Am onoarea sa fac parte din acest eveniment alaturi de cele mai bune tenismene ale momentului, Serena, Venus, Jelena si Ana. Este un turneu din care vor iesi beneficii pentru mai multe fundatii".

Preturile biltele la acest turneu sunt cuprinse intre 105 dolari si 3.500 de dolari.

Acest eveniment va marca si revenirea tenisului feminin pe Madison Square Garden, ultimul meci de acest gen avand loc in 2000, cand Martina Hingis a invins-o pe Monica Seles in finala Turneului Campioanelor. Arena din New York a gazduit turneul finalului de sezon intre anii 1977 si 2000.

Turneele demonstrative sunt o traditie la Madison Square Garden, in 2008 avandu-i ca protagonisti pe Pete Sampras si Roger Federer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.