Mijlocasul brazilian al formatiei Bayern Munchen, Ze Roberto, a afirmat intr-un interviu ca isi doreste ca dupa incheierea carierei sa studieze teologia si sa devina pastor evanghelic, informeaza NewsIn
"Ma pot gandi ca voi ajunge pastor dupa ce imi voi incheia cariera, dar mai intai trebuie sa studiez timp de cativa ani teologia. Ar fi ceva care m-ar implini", a afirmat brazilianul in varsta de 34 de ani.

Ze Roberto mai are contract cu Bayern, adversara Stelei din Liga Campionilor, pana la finalul sezonului, dar el intentiona sa mai evolueze cel putin un an in Brazilia sau Portugalia, inainte sa se retraga din activitate.
Fostul jucator al lui Real Madrid a precizat ca exista posibilitatea ca el sa ramana la echipa germana: "Daca mi se cere sa raman si Dumnezeu imi zice ca este decizia corecta, atunci nu am alta optiune. Voi ramana daca asta este vointa lui Dumnezeu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.