Fostul tehncian al formatiei Otelul Galati, Cornel Badulescu, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca va semna un contract pe doi ani cu HCM Roman si are ca obiectiv mentinerea echipei in Liga Nationala

"Inca nu am semnat un contract, dar m-am inteles cu cei de la club si in curand se va oficializa intelegerea. Obiecvtiul pentru aceast sezon este mentinerea in Liga Nationala, avand in vedere ca suntem prin partea de jos a clasamentului", a explicat Cornel Badulescu.

HCM Roman este pe locul 12 in clasamentul Ligii Nationale, cu 3 puncte acumulate in sapte etape.
Tehnicianul a vorbit si despre despartirea de Otelul Galati: "Contractul cu Otelul a fost intrerupt, nu pot spune daca am demisionat sau a fost cu acordul ambelor parti, dar cert este ca s-a incheiat. Nu mai este nimic de comentat".

Cornel Badulescu a fost antrenorul echipei Otelul Galati din 2006 si in acest sezon a reusit calificarea Otelului in optimile Cupei Cupelor, unde formatia va intalni gruparea maghiara DVSC Aquaticum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.