Atacantul brazilian Ronaldo, in varsta de 32 de ani, a afirmat miercuri ca s-a gandit sa se retraga din activitatea competitionala din cauza accidentarii grave pe care a suferit-o la genunchi, informeaza NewsIn

Ronaldo si-a rupt un tendon al genunchiului stang in timp ce evolua pentru AC Milan, in luna februarie a acestui an, revenind pe teren in acesta saptamana, cand a evoluat 22 de minute intr-o partida caritabila care a avut loc in Maroc. Contractul sau cu formatia italiana a expirat, iar de atunci a primit mai multe oferte, printre care si una de la Siena, pe care a refuzat-o.

"Le multumesc, dar chiar nu stiu ce imi rezerva viitorul. Nu stiu daca voi continua sa joc sau ma voi retrage, inca nu am luat o decizie. Nu e nicio graba, deoarece vreau sa-mi termin complet recuperarea. Poate voi decide maine sau intr-o luna, chiar nu stiu", a afirmat brazilianul Ronaldo.

Alte echipe care au fost interesate de castigatorul Balonului de Aur din 1997 si 2002 au fost Manchester City si Flamengo.

"Ma simt obosit, deoarece recuperarea este dificila", a mai spus Ronaldo, care a suferit o accidentare la genunchi si in 1999 si 2000, cand evolua la Inter Milano, dar s-a recuperat complet pentru a evolua alaturi de Brazilia la CM 2002.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.