Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a fost suspendat doua partide si amendat cu 12.000 de euro pentru acuzele aduse centralului Mike Dean dupa partida pe care echipa sa a disputat-o la inceputul lunii impotriva lui Hull City, informeaza NewsIn

Tehnicianul scotian in varsta de 66 de ani i-a reprosat atunci lui Dean ca nu l-a eliminat pe fundasul Andy Turner, care l-a faultat pe Michael Carrick, precum si faptul ca a acordat foarte usor un penalty pentru Hull.
Sentinta data de Comisia de Disciplina, care a luat in considerare antecedentele managerului campioanei Angliei, va intra in vigoare incepand cu data de 2 decembrie. Astfel, Fergoson nu va putea sta pe banca in partidele cu Balckburn, din Cupa Ligii, precum si cu formatia pregatita de fostul sau elev Roy Keane, Sunderland.

Manchester United a invins pe Hull City, scor 4-3, intr-o partida contand pentru etapa a 11-a din Premier League, care s-a disputat la data de 1 noiembrie pe Old Trafford.

Altfel, si managerul lui Everon, David Moyes, a fost amendat cu 6.500 de euro dupa ce a fost eliminat in urma protestelor la adresa arbitrului Alan Wiley, care a condus partida pe care echipa sa castigat-o, scor 3-2, la data de 14 septembrie in fata lui Stoke City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.