Fostul international al Argentinei, Diego Armando Maradona, a primit marti un trofeu din partea cotidianului Daily Record, in semn de recunostinta pentru golul marcat cu mana impotriva Angliei, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1986, din Mexic, informeaza NewsIn

"Acest trofeu este un cadou din partea ziarului Daily Record, oferit din partea tuturor scotienilor, pentru a sarbatori golul marcat cu 'mana lui Dumnezeu' impotriva Angliei, la turneul final din Mexic", scrie ziarul amintit, care a publicat si o fotografie a actualului selectioner al Argentinei in timp ce primeste trofeul de cristal.

Fostul numar 10 al Argentinei a marcat in partida cu Anglia cele doua goluri care au insemnat eliminarea englezilor din sferturile de finala, prima reusita fiind una cu mana.

Aceasta distinctie acordata de ziarul Daily Record vine ca urmare a unei rivalitati intre englezi si scotieni, ce dureaza de mai mult de 100 de ani. Mai mult, Maradona a primit de la marcarea acelui gol numeroase mesaje de mult umire din partea iubitorilor de fotbal din Scotia, care au fost foarte bucurosi pentru eliminarea Angliei.

Diego Armando Maradona se afla cu nationala Argentinei in Scotia, pentru un meci amical, care va avea loc la Glasgow si cu ocazia caruia "butoiasul atomic" va debuta pe banca tehnica a selectionatei sud-americane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.