"Ma durea piciorul din timpul meciului cu Bologna, dar am strans din dinti si am jucat toate cele 90 de minute. Dupa joc am avut dureri si mai mari. Am facut azi o rezonanta magnetica care a relevat ca nu am decat un hematom la muschi. Doua, trei zile voi face repaus total, apoi voi incepe antrenamentele usoare. Sunt mari sanse sa evoluez duminica la Chievo", a spus Codrea, marti, pentru NewsIn.

Mijlocasul a comentat si debutul ca titular in campionatul italian al fostului dinamovist Cosmin Moti: "S-a descurcat foarte bine in meciul cu Bologna. Nu stiu care e interesul conducerii, dar cred ca va fi achizitionat definitiv. Trebuie sa aiba rabdare, pentru ca el a crezut ca vine aici titular direct, dar au fost altii mai buni inaintea lui. Are tot timpul din lume sa joace aici. Trebuie sa fie in continuare serios in pregatire, pentru ca antrenorul si cei din conducere il apreciaza mult si au incredere mare in el. Sunt sigur ca in curand va veni si randul lui sa joace".

Paul Codrea a fost convocat de Victor Piturca pentru amicalul cu Georgia, dar din cauza accidentarii de ultim moment, selectionerul a renuntat la serviciile sale.