Atacantul lui Liverpool, Fernando Torres, a fost desemnat cel mai bun jucator al anului 2008 in Premier League si l-a devansat astfel pe internationalul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, care a fost golgheterul editiei trecute de campionat, informeaza NewsIn.

"Sunt foarte onorat ca am castigat acest premiu, care, in cea mai mare masura, se datoreaza managerului, colegilor si suporterilor care m-au sprijinit inca de cand am ajuns la Liverpool. Toata lumea din jurul meu m-a ajutat sa ma acomodez foarte repede in Anglia, iar aceasta distinctie este si un tribut adus lor", a afirmat, marti, fostul jucatorul spaniol.

Torres (24 de ani), autorul a 33 de reusite in primul sau sezon la Liverpool, a marcat 24 dintre goluri in Premier League, fiind devansat in clasamentul golgheterilor doar de Cristiano Ronaldo, care a inscris de 31 de ori.

La festivitatea de premiere care a avut loc luni seara la Manchester, antrenorul lui Everton, David Moyes, a fost desemnat managerul anului in Premier League, iar Sir Tom Finney, in varsta de 86 de ani, a primit un premiu pentru intreaga cariera. Acesta din urma a fost international englez intre 1946 si 1958, iar la nivel de club a evoluat doar pentru Preston North End.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.